24 november 2022

VentSmart ramingstool

Op een snelle manier correcte offertes maken is een belangrijk onderdeel binnen je salesproces. Daarom helpt Ubbink je graag met een snelle en correcte opmaak van offertes voor een woonhuisventilatieproject. Ga voor efficiëntie en nauwkeurigheid met VentSmart!

ventsmartcampagnebeeld-home-page-1920x1280

Met trots stellen we VentSmart voor, onze innovatieve ramingstool voor een compleet ventilatiesysteem, met tal van voordelen. 

VentSmart werd door ons creatief projectteam ontworpen voor installateurs en projectdiensten van groothandels met als doel het leven van onze klanten eenvoudiger te maken.

Het is bewezen dat hoe sneller de klant een offerte krijgt, hoe hoger de kans op verkoopsucces ligt. Dit omdat het vertrouwen in de professionaliteit van de partner stijgt. Met VentSmart gebeurt dit in een handomdraai.

Daarnaast verkleint ons offertesysteem de kans dat je iets over het hoofd ziet. Ventilatie-units, ventielen, flexibele kanalen… alles wordt er in opgenomen. Met VentSmart ben je zeker dat alles in de offerte zit en verklein je dus de kans op menselijke fouten.

Ga voor efficiëntie en nauwkeurigheid met onze innovatieve ramingstool, VentSmart, om helemaal mee te zijn met de hedendaagse verwachtingen van de klant in het digitale tijdperk!