Support

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht van veelgestelde vragen over verschillende thema’s, producten, acties en campagnes. Staat jouw vraag er niet tussen? Stel je vraag dan aan ons!

VentSmart is een snelle online ramingstool voor een compleet en functioneel ventilatiesysteem (type D). VentSmart stelt u in staat in een mum van tijd een ramingsofferte (incl. stuklijst) te bekomen.
 

VentSmart is ontwikkeld voor professionele installateurs, groothandels en hun vertegenwoordigers die snel en accuraat een richtprijs willen bekomen.

Het bewezen dat de snelheid waarmee een offerte aangeboden wordt een cruciale rol speelt in een succesvolle overgang van offerte naar bestelling. Daarom hebben we de VentSmart ontwikkeld. Een tool die u in staat stelt om lange wachttijden te omzeilen. Sterker nog u kan uitzonderlijk snel een richtprijs bekomen, zelfs op het moment dat u naast de klant staat. Iets wat de klant zonder twijfel zal imponeren.

Via de VentSmart login pagina kan je eenvoudig een account aanvragen: u klikt op “Account Aanvragen”, vult de gevraagde gegevens in, geeft uw akkoord en klikt op versturen.
Nadat uw aanvraag door het Ubbink project team goedgekeurd is, ontvangt u een e-mail met verdere instructies aangaande het kiezen van uw wachtwoord. Niet anders dan andere online-platformen.

VentSmart vraagt enkel uw professionele gegevens. Dit omwille van marketing- en opvolgingsdoeleinden. Deze informatie helpt ons om uw projecten samen op te volgen en de slaagkans ervan te verhogen. Ook kunnen we je zo op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen binnen de tool en daarrond.
 

Hier wordt een onderscheid gemaakt voor marketingdoeleinden. Het platform is precies hetzelfde voor beide soorten gebruikers. Daarnaast bekomt u via VentSmart uitsluitend bruto prijzen en vermeldt de stuklijst kortingscodes per artikel.