Support

Highlights

Wij zetten graag enkele van onze producten in de kijker! Ontdek verschillende onderdelen uit ons volledige gamma aan ventilatie, energie en bouw artikelen.

De Ubiflux Vigor ventilatie-units met warmteterugwinning Ventilatie

De Ubiflux Vigor ventilatie-units met warmteterugwinning

De Ubiflux Vigor ventilatie-unit is uiterst compact en energiezuinig met een zeer hoog thermisch rendement. De ventilatie-units bestaan in 5 ventilatiecapaciteiten.

Lees meer
Het Air Excellent luchtverdeelsysteem Ventilatie

Het Air Excellent luchtverdeelsysteem

Air Excellent is een compleet luchtverdeelsysteem voor ventilatie. Dit uiterst flexibel en modulair luchtverdeelsysteem is toepasbaar in alle ventilatiesystemen zowel kleine als grote nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Lees meer
Het Aerfoam geïsoleerd leidingsysteem Ventilatie

Het Aerfoam geïsoleerd leidingsysteem

Om warmteverlies en condensvorming in ventilatiesystemen, luchtverwarmings- en koelingssystemen te voorkomen, is het belangrijk goed geïsoleerde en luchtdichte kanalen te gebruiken

Lees meer
De Ventus geïsoleerde dakdoorvoer Ventilatie

De Ventus geïsoleerde dakdoorvoer

De nieuwe Ventus geïsoleerde dakdoorvoer is ontwikkeld voor ventilatiesystemen met warmteterugwinning.

Lees meer
De Haelix designventiel Ventilatie

De Haelix designventiel

De Haelix toevoer- en afvoerventielen zijn ontwikkeld als final touch aan ventilatiesystemen voor woonhuizen en hebben een tijdloos design.

Lees meer
Multifunctionele prefab schoorsteen Ventilatie

Multifunctionele prefab schoorsteen

De Ubbink Kombitube is een multifunctionele prefab schoorsteen die verschillende aan- en afvoermogelijkheden in één systeem combineert. De Kombitube bestaat uit verschillende niveaus met elk een specifieke functie.

Lees meer
Purilan Lumino dakraam Bouw

Purilan Lumino dakraam

Het kleine, slimme dakraam, klaar voor de toekomst! Het Purilan Lumino dakraam is niet alleen snel en praktisch te installeren maar beschikt ook over uitstekende isolerende kwaliteiten en een luchtdichte afwerking.

Lees meer
Rolux 5G Energie

Rolux 5G

Met de Rolux 5G kunststof rookgasafvoer van Ubbink krijgt u wat u wenst. En dat dankzij tientallen jaren ervaring in de ontwikkeling van rookgasafvoersystemen en een flinke dosis innovatievermogen. De Rolux 5G combineert functionaliteit met duurzaamheid, veiligheid en design.

Lees meer