De onmisbare ramingstool voor een compleet ventilatiesysteem!
Ventilatie

De onmisbare ramingstool voor een compleet ventilatiesysteem!

Ontdek VentSmart

Wilt u zelf, stap voor stap, een compleet ventilatiesysteem voor een woning berekenen? Wenst u een duidelijk overzicht van alle benodigde materialen om de bestelling voor het complete ventilatiesysteem te plaatsen?

Maak kennis met onze innovatieve ramingstool VentSmart. Met VentSmart kan je op een snelle manier professionele offertes maken voor een compleet ventilatiesysteem.  Daarnaast verkleint ons offertesysteem de kans dat je iets over het hoofd ziet. Ventilatie-units, ventielen, flexibele kanalen… alles wordt er in opgenomen. Met VentSmart ben je zeker dat alles in de offerte zit en verklein je dus de kans op menselijke fouten.

Deze ramingstool verhoogt de klantentevredenheid en -betrokkenheid. Slimme oplossingen zoals deze zorgen voor een belangrijke toegevoegde waarde in de bouwsector. Het is bewezen dat hoe sneller de klant een offerte krijgt, hoe hoger de kans op verkoopsucces ligt, omdat het vertrouwen in de professionaliteit van de partner stijgt.  Bij Ubbink nemen we onze verantwoordelijkheid voor een duurzame toekomst, waar innovatie en efficiëntie voorop staan. 

Ga voor efficiëntie en nauwkeurigheid met onze innovatieve ramingstool VentSmart om helemaal mee te zijn met de hedendaagse verwachtingen van de klant in het digitale tijdperk.