VentSmart
Ventilatie

VentSmart

Ontdek onze innovatieve ramingstool VentSmart! Op een snelle manier professionele offertes maken voor een compleet ventilatiesysteem was nog nooit zo gemakkelijk.

Ontdek VentSmart

Wilt u zelf, stap voor stap, een compleet ventilatiesysteem voor een woning berekenen? Wenst u een duidelijk overzicht van alle benodigde materialen om de bestelling voor het complete ventilatiesysteem te plaatsen?

Maak kennis met onze innovatieve ramingstool VentSmart. Met VentSmart kan je op een snelle manier professionele offertes maken voor een compleet ventilatiesysteem.  Daarnaast verkleint ons offertesysteem de kans dat je iets over het hoofd ziet. Ventilatie-units, ventielen, flexibele kanalen… alles wordt er in opgenomen. Met VentSmart ben je zeker dat alles in de offerte zit en verklein je dus de kans op menselijke fouten.

Deze ramingstool verhoogt de klantentevredenheid en -betrokkenheid. Slimme oplossingen zoals deze zorgen voor een belangrijke toegevoegde waarde in de bouwsector. Het is bewezen dat hoe sneller de klant een offerte krijgt, hoe hoger de kans op verkoopsucces ligt, omdat het vertrouwen in de professionaliteit van de partner stijgt.  Bij Ubbink nemen we onze verantwoordelijkheid voor een duurzame toekomst, waar innovatie en efficiëntie voorop staan. 

Ga voor efficiëntie en nauwkeurigheid met onze innovatieve ramingstool VentSmart om helemaal mee te zijn met de hedendaagse verwachtingen van de klant in het digitale tijdperk.

Stap voor stap, een compleet ventilatiesysteem berekenen met VentSmart

Stap voor stap, een compleet ventilatiesysteem berekenen met VentSmart

Een Air Excellent ventilatie systeem berekenen kan heel wat tijd innemen. Vanaf heden ondersteunt Ubbink de professionele installateurs en groothandels met een snelle, eenvoudige en overzichtelijke offerte ramingstool voor een compleet residentieel ventilatiesysteem. Met VentSmart verklein je de kans dat je iets over het hoofd ziet en verhoog je de kans op verkoopsucces.

Lees meer
De Ubiflux Vigor ventilatie-units met warmteterugwinning

De Ubiflux Vigor ventilatie-units met warmteterugwinning

De Ubiflux warmteterugwinunits zorgen ervoor dat de binnenlucht continu ververst wordt. De hoeveelheid lucht die wordt afgevoerd, is gelijk aan de hoeveelheid lucht die binnenkomt. De koude, verse buitenlucht wordt aangezogen en door de warmtewisselaar gestuurd waar de warmte-uitwisseling gebeurt...

Lees meer
Systeem D

Systeem D

Ubbink is al jaren dé referentie voor hoogwaardige ventilatiesystemen in België. Met trots stellen wij onze totaaloplossingen voor woonhuisventilatie voor.

Lees meer