Air Excellent configurator
Ventilatie

Air Excellent configurator

Configureer uw luchtverdeelsysteem zelf in enkele stappen.

Wilt u zelf, stap voor stap, het ventilatiesysteem voor uw woning berekenen? Wenst u een duidelijk overzicht van alle benodigde materialen om de bestelling voor het complete ventilatiesysteem te plaatsen?

Maak kennis met de Ubbink Air Excellent configurator, het online berekeningsprogramma van Ubbink, waarmee u stap voor stap uw ventilatieproject snel en eenvoudig samenstelt. Van het Air Excellent luchtverdeelsysteem over de Aerfoam geïsoleerde leidingen en de dakdoorvoeren tot de Haelix ventielen, u stelt de volledige opstelling zelf samen. Onze configurator is hiermee het enige berekeningsprogramma in België dat afgestemd is op uw individuele eisen en persoonlijke wensen.

In de Air Excellent configurator berekent u de totale capaciteit, de luchtsnelheid en het drukverlies inclusief restrictieringen. Na ingave van de volumes per ruimte zal de tool het totale volume voor de gehele woning automatisch berekenen. Dit voor ventilatieoplossingen tot 450m³/h.

Op het einde van de berekening krijgt u een duidelijk overzicht van alle benodigde materialen, inclusief artikelreferenties en correcte prijs. Een onmisbare hulp voor uw bestelling bij de groothandel.

Hulp nodig? 

Bekijk hier de instructiefilm. 

Systeem D

Systeem D

Ubbink is al jaren dé referentie voor hoogwaardige ventilatiesystemen in België. Met trots stellen wij onze totaaloplossingen voor woonhuisventilatie voor.

Lees meer
De onmisbare ramingstool voor een compleet ventilatiesysteem!

De onmisbare ramingstool voor een compleet ventilatiesysteem!

Ontdek onze innovatieve ramingstool VentSmart! Op een snelle manier professionele offertes maken voor een compleet ventilatiesysteem was nog nooit zo gemakkelijk.

Lees meer